Påminnelse! Svenska Accessmötet 2022, 25-26 oktober. Info o anmälan! Sista dagen för ”early bird”15/9

Bästa Accessvänner!

Nu startar vi upp igen med de nya datumen, 25-26 oktober, 7:e Svenska Accessmötet 2022. 

Vi ser fram emot att ses i Aula Medica, Karolinska Institutet, 25-26 oktober 2022 för vårt 7:e Svenska Accessmöte. Som tidigare år strävar vi efter ett nära samspel med deltagarna både på föreläsningar, interaktiva workshops och möjligheter att träffa representanter för företag inom dialysaccessvård. När vi nu får träffas igen ser vi extra mycket fram emot att genomföra mötet med samma goda stämning som tidigare. 

Spännande teman denna gång är Valet av njurersättande behandling & Accessteamet– dess betydelse och hur man arbetar med detta internationellt. Under Peritonealdialys och Egenvård får vi även erfarenheter från Oslo och en internationell uppdatering om Kärlaccessen efter transplantation. Sedan följer Framtidens Access – nyheter som ger oss nya möjligheter inför framtiden och så avslutar vi med Surveillance- Underhåll & Service av dialysaccessen.

Som alltid bjuder vi på föredrag från inbjudna både svenska och internationella accessentusiaster. Liksom förra gången blir det workshops med praktiskt innehåll för såväl dialyssjuksköterskor, nefrologer, interventionella radiologer, kliniska fysiologer, och accesskirurger. Som tidigare blir det naturligtvis även interaktiva frågestunder med chans till livaktiga diskussioner. Den uppskattade konferensmiddagen även denna gång i närliggande Elite Hotel Carolina Tower.

Missa inte chansen att vara med och bidra till ännu ett lyckat möte, ta del av värdefull kunskap och skapa samsyn för en fortsatt utveckling av svensk dialysvård. Även i år har vi Kom 4 betala för 3, så ta med ditt accessteam, nämn Svenska Accessmötet för dina kollegor på accessronden och anmäl er tillsammans!
 

Program
Uppdaterat program finns nu tillgängligt på konferensens hemsida: https://ki.se/samverkan/svenska-accessmotet

Ny Workshop
Vi har utökat workshopsessionerna med en ny workshop – ”Ultraljudshantering i vardagen”. Arrangör BD/Bard.

Vänligen observerar att alla workshops har begränsat antal platser, vi tillämpar ”först-till-kvarn” principen.

Klicka här för anmälan – Bjud med ditt Accessteam – Gå 4 betala för 3! 

Webbinar 25 april kl. 16.00-17.00 – ”Den krånglande accessen”
Per Carlson, interventionell radiolog och Håkan Pärsson, kärlkirurg, diskuterar möjliga lösningar på krånglande accesser.
Moderator: Frida Fondelius. Deltagandet är kostnadsfritt, ingen föranmälan krävs. Länk till webbinariet finns på accessmötes webbplats, se länk nedan.
 

Om du har några frågor eller funderingar, vänligen kontakta eller besök Accessmötets webbplats.

Bästa hälsningar
Programkommittén, 7:e Svenska Acccessmötet 2022

genom
Akademikonferens
Universitet i samverkan: Karolinska Institutet, SLU & Uppsala universitet
Tel: 018-67 10 34
E-post: